fbpx
Simyo voor de achtste keer de beste prepaid provider

Simyo voor de achtste keer de beste prepaid provider

Home » Simyo voor de achtste keer de beste prepaid provider

Simyo voor de achtste keer de beste prepaid provider

Simyo Beste prepaid provider

Jaarlijks doen prepaidsimkaart.net en prepaidsimkaarten.nl onderzoek naar wie de beste prepaid provider is. BlooSEM’s klant Simyo is ook in 2020 de nummer één en wint deze prijs voor de achtste keer op rij. Een van de belangrijkste redenen dat Simyo zich wederom de beste prepaid provider mag noemen, is omdat Simyo als enige provider eSIM voor prepaid aanbiedt. Daarnaast scoort Simyo hoog met de goede klantenservice en het snelle en betrouwbare KPN netwerk. Ook hebben bezoekers van bovenstaande websites hun stem mogen geven en ook zij kozen Simyo als beste prepaid provider.

Online Performance Partner

Al meer dan 10 jaar is BlooSEM Simyo’s partner voor de online performance op SEA,
E-tail en Affiliate Marketing. Affiliate marketing is nog steeds een belangrijk onderdeel voor de zichtbaarheid en online performance van Simyo. Hierbij is een goede relatie met onze publishers, zoals vergelijkssites en (telecom)blogs erg belangrijk. En daar zet team BlooSEM zich dan ook dagelijks voor in. Dit doen wij samen met het partnernetwerk Awin. Samen zijn we continue op zoek naar hoe we bestaande samenwerkingen kunnen verbeteren en waar nog kansen liggen voor Simyo.

Over prepaidsimkaart.net en de award

Elk jaar roept Wesley Kelder, eigenaar van Muscle Media, de Beste Prepaid Provider uit. Op basis van een uitgebreid en onafhankelijk

onderzoek met 33 beoordelingscriteria kijkt hij naar de kwaliteit van de prepaid providers. Denk hierbij aan prijzen, bundels, internetsnelheid, klantenservice, zelfservice en communicatie van de providers. Hiermee toont Muscle Media duidelijk de verschillen tussen de providers en stimuleert hij ze om hun aanbod nog aantrekkelijker te maken. Zo blijft Simyo ook scherp, zodat we hopelijk in de toekomst deze prijs nog vaker mogen ontvangen.

blank

Meer weten over Facebook adverteren?
Contact Kim!