Simyo bekroond tot Beste Prepaid Provider

Simyo bekroond tot Beste Prepaid Provider

Home » Simyo bekroond tot Beste Prepaid Provider

Simyo bekroond tot Beste Prepaid Provider

Simyo is voor de 10e keer (!) bekroond tot Beste Prepaid Provider! Een prestatie waar we bij BlooSEM enorm trots op zijn.

Prepaidsimkaart.net en prepaidsimkaarten.nl doen jaarlijks onderzoek naar de beste prepaid provider. Dit jaar ontvangt Simyo 223 van de 269 punten die totaal te behalen vallen.

Één van de grootste redenen is dat Simyo als enige provider eSIM voor prepaid aanbiedt; zo onderscheid het merk zich van de anderen. Daarnaast blijft Simyo excelleren op scherpe tarieven in combinatie met gebruiksvriendelijkheid en sterke klantenservice.

Team Simyo, PrepaidSimkaart.net, Awin Global en BlooSEM
Team Simyo, PrepaidSimkaart.net, Awin Global en BlooSEM

Digital Marketing Partner

Simyo en BlooSEM zijn al meer dan 10 jaar partners op het gebeid van online performance marketing. Onze specialisten zorgen voor de SEA, E-tail en Affiliate Marketing activiteiten van Simyo. We beschouwen Affiliate Marketing als een cruciaal onderdeel voor de zichtbaarheid en online performance van Simyo. Hierbij is een goede relatie met onze publishers, zoals vergelijkssites en (telecom)blogs, ook erg belangrijk. Daar zet team BlooSEM zich dagelijks voor in, samen met ons partnernetwerk Awin. We focussen continue op het verbeteren en versterken van bestaande samenwerkingen. En natuurlijk het vinden van nieuwe kansen!

Over de Beste Prepaid Provider award

Elk jaar roept Wesley Kelder, eigenaar van Muscle Media, de Beste Prepaid Provider uit. Dit wordt gedaan op basis van een uitgebreid en onafhankelijk onderzoek met 34 criteria die de kwaliteit van de prepaid providers beoordelen. Denk aan prijzen, bundels, internetsnelheid, klantenservice, zelfservice en communicatie. Zo toont Muscle Media de duidelijke verschillen tussen providers en worden ze gestimuleerd om het aanbod nóg aantrekkelijker te maken. Dit jaar was het beoordelingspunt 5G prepaid ook toegevoegd.

Dit houdt Simyo en zijn marketing partners scherp. We gaan voor bekroning nummer 11 in 2023-2024!

Beste Prepaid Provider 2022 - 2023
blank

Benieuwd naar de mogelijkheden voor Affliate Marketing? Contact Kim!