BlooSEM

BlooSEM is een ‘online performance marketingbureau’. Al ruim 12 jaar! Met een enthousiast team ervaren consultants zijn we gevestigd in mediastad Hilversum. Wij zijn specialist in het bedenken en uitvoeren van een resultaatgedreven online marketingstrategie. Het marketinginstrument dat daarbij al jaren voor onze klanten het hoogste rendement oplevert is SEM; search engine marketing. Het adverteren in zoekmachines Google en Bing/Yahoo (SEA) en het optimaliseren van techniek en content van een website (SEO) geven nog steeds de hoogste ROI.

Team-BlooSEM-2017

Performance diensten

BlooSEM analyseert, ontwikkelt en realiseert naast SEM ook online business voor haar klanten met andere marketing performance diensten als affiliate marketing, display advertising, social advertising, data feed marketing, lead management en conversie optimalisatie. Onze performance diensten dragen altijd direct of indirect bij aan het gewenste resultaat.

Kennis

BlooSEM heeft kennis hoog in haar vaandel staan. Door bovenop marktontwikkelingen te zitten en online marketing innovaties concreet inzetbaar te maken lopen onze klanten samen met ons voorop. We hebben dit bewezen in de FMCG bij o.a. Unilever, in de automotive sector bij Yamaha en SnappCar, in de retail bij Sparta, in de ICT bij Ordina, in de zorg bij Shire. Naast deze sectoren ligt onze kracht in de telecom: Ortel en Simyo zijn hier onze referenties.  Lees op The Feedback Company hoe zij ons beoordelen!

Korte lijnen, lange relaties

BlooSEM is een transparant bureau met no-nonsense marketeers. Bij ons staat de klant centraal. Dit houdt in persoonlijke aandacht, betrokkenheid, het spreken van de branchetaal en een professionele, no-nonsense, resultaatgerichte aanpak. Van start-up en challengers tot volwassen A-merken. Duurzaam maatwerk. Korte lijnen, lange relaties!

KantoorBeeld

Waarom BlooSEM?

Zelfs binnen ons specialisme van online performance marketing is de diversiteit groot en de ontwikkelingen gaan zo snel dat je daar een ervaren, gespecialiseerde partner voor nodig hebt. Ons specialisme is een zeer dynamisch spel. BlooSEM beheerst dat spel als geen ander:

  • Wij nemen je veel werk uithanden, ontzorgen je, zodat jijzelf ook kan concentreren op je kernactiviteiten
  • Wij denken outside-in, monitoren jouw concurrentie en doorbreken jouw waan van de dag met nieuwe ideeën
  • Wij werken ook graag bij jou op de werkvloer; transparant, snel en inspirerend
  • Wij houden je op de hoogte van de laatste online innovaties en passen die innovaties toe die voor jouw organisatie kansen bieden
  • Wij werken niet zonder heldere, realistische doelen en zijn flexibel om bij te sturen op basis van voortschrijdend inzicht
  • Wij hebben technische kennis en kunde in huis voor tracking van websites en tagging van online campagnes
  • Wij laten jou profiteren van ons uitgebreide netwerk en bouwen voor jou ook een relatie met partnerbedrijven zoals Google en Facebook
  • Wij evalueren regelmatig de samenwerking en vragen en leveren opbouwende kritiek

Bee calm, call BlooSEM!

Wij sparren graag met de personen die binnen jouw organisatie verantwoordelijk zijn voor de online marketing en sales strategie. De insteek is voor welke uitdagingen staan jullie, in welke fase zit jullie organisatie en product, hoe ziet jullie online concurrentieveld eruit en hoe krijgen jullie website en organisatie met BlooSEM meer rendement?!

Neem direct contact op met BlooSEM via het contactformulier of per telefoon (035 – 30 30 320) of vraag een quick scan aan:

Kies één van onderstaande mogelijkheden: