Maak kennis met ons team

De gezichten van BlooSEM, stuk voor stuk knappe koppen op hun expertisegebied. Loyale professionals die in kleine, multi-disciplinaire teams werken en zorgen voor een vruchtbaar resultaat!

Daan

Daan

Managing Consultant

Daan is een allround marketeer en werkt al sinds 2007 in online marketing. Na zijn studie Commerciële Economie heeft hij 10 jaar in de IT/consumenten elektronica branche gewerkt als marketing manager. Daan zijn kracht ligt bij online strategie, contentmarketing, SEO, SEA en relatie management. Hij is graag innovatief bezig en spot alle ontwikkelingen - zoals bijvoorbeeld Voice Search - als eerste. Daan houdt van muziek en voetbal. Deze voormalige voetbaltrainer is een prestatie verhogende coach op elke werkvloer!

Kim

Kim

Online Marketing Consultant

Kim begon haar carrière bij Utrecht Marketing. Vijf jaar lang zette zij zich in voor de promotie van de stad Utrecht. Nu zet ze haar ervaring in voor de klanten van BlooSEM. Kim schrijft graag en is gespecialiseerd in affiliate marketing en social advertising. Ook is ze verantwoordelijk voor de marketing van BlooSEM. Ze houdt van muziek en sport en als het even kan is ze er graag live bij!

Rene

Rene

Online Marketing Consultant

Rene studeerde Sportmarketing en dat is geen toeval! Naast zijn werk als online marketeer speelt hij al jaren korfbal op het hoogste niveau. Na usability specialist bij diverse ‘sportieve webshops’ is Rene sinds 2017 specialist op de gebieden Analytics, GTM, SEO en Contentmarketing. Ook met dashboarding is hij helemaal in zijn element. Via de BlooCademy deelt Rene graag zijn kennis en kunde. En in zijn spaarzame vrije tijd reist hij graag op zijn motor het land door.

Céline

Céline

Online Marketing Consultant

Céline heeft marketing gestudeerd en richtte zich daar op marketingstrategie en consumermarketing. Ze werkte vier jaar bij bureaus in de PR- en communicatiebranche, en is sinds 2020 e-mailmarketing en social media specialist bij BlooSEM. In haar vrije tijd reist ze graag, en daarnaast loopt ze (halve) marathons. Deze doelgerichte aanpak komt ook BIJzonder goed van pas in haar werk!

Sander

Sander

Online Marketing Consultant

Door zijn werk als ondernemer in de muziekindustrie heeft Sander een passie voor marketing ontwikkeld. Om die reden is hij de master Marketing aan de VU gaan volgen. Sinds 2019 combineert hij zijn ervaring als zelfstandig ondernemer en zijn kennis van marketing om de klanten van BlooSEM te helpen, specifiek op het gebied van SEA en social advertising. Ook in zijn vrije tijd is Sander een bezige bij! Hij traint fanatiek als triatleet, gaat graag hiken in het buitenland en treedt regelmatig op als gitarist van verschillende bands.

Vivian

Vivian

Managing Partner

Voordat Vivian zich begaf in de online wereld was zij Fragrance Development Manager bij IFF, waar zij nieuwe geuren afstemde op lokale consumententrends. Sinds 2006 zet ze haar fijne neus bij BlooSEM in voor online performance campagnes. Vivian is tevens verantwoordelijk voor Human Resources, kennisontwikkeling & kwaliteitscontrole binnen het team. In haar vrije tijd tennist zij graag en op de baan is zij net zo resultaatgericht als in haar werk!

Otto

Otto

Founder & Owner

Al sinds 1999 richt Otto zich op ‘nieuwe media’: als international productmanager bij Philips Healthcare en vanaf 2001 als internet ondernemer. De focus op zoekmachine marketing stamt uit 2003, toen Google naar Nederland kwam. Otto is founder van BlooSEM en is verantwoordelijk voor operationeel management en business development. Otto spart graag met andere ondernemers en directeur/eigenaren over hun businessuitdagingen en online groeikansen.

  • BlooSEM Life gebouw entree
  • Meeting BlooSEM 4
  • BlooSEM Life gebouw

Ons kantoor

Ons kantoor zit in Utrecht Papendorp. Je bent altijd welkom voor een kop koffie!

Daan-promovenster

    Ook op zoek naar een partner op het gebied van online marketing? Neem contact op met Daan!