Maak kennis met ons team

De gezichten van BlooSEM, stuk voor stuk knappe koppen op hun expertisegebied. Loyale professionals die in kleine, multi-disciplinaire teams werken en zorgen voor een vruchtbaar resultaat!

Daan

Daan

Managing Consultant

Daan is een allround marketeer en werkt al sinds 2007 in online marketing. Na zijn studie Commerciële Economie heeft hij 10 jaar in de IT/consumenten elektronica branche gewerkt als marketing manager. Daan zijn kracht ligt bij online strategie, content marketing, SEO, SEA en relatie management. Hij is graag innovatief bezig en spot alle ontwikkelingen - zoals bijvoorbeeld Voice Search - als eerste. Verder houdt Daan van muziek en voetbal. Deze voormalige voetbaltrainer is een prestatie verhogende coach op elke werkvloer en bekleedt bij BlooSEM dan ook de rol van Team Lead.

Isabelle

Isabelle

Online Marketing Consultant

Na haar studie Hotel en Event management en een NIMA-B diploma op zak, startte Isabelle als Marketing & Communicatie Coördinator. Online sprak haar het meest aan en in 2015 waagde zij de overstap naar BlooSEM. Isabelle is een echt bij-tertje, die graag haar tanden zet in SEA, affiliate marketing en social advertising (met name LinkedIn). Zij is ook verantwoordelijk voor de marketing van BlooSEM. Deze jongedame is leergierig en reislustig; altijd op zoek naar nieuwe ervaringen!

Rene

Rene

Online Marketing Consultant

Rene studeerde Sportmarketing en dat is geen toeval; naast zijn werk als online marketeer speelt hij al jaren korfbal op het hoogste niveau. Na usability specialist bij diverse ‘sportieve webshops’ is Rene sinds 2017 specialist op de gebieden Analytics, GTM, SEO en Content Marketing. En in zijn spaarzame vrije tijd reist hij graag op zijn motor het land door.

Sophie

Sophie

Online Marketing Consultant

En ook Sophie heeft marketing communicatie gestudeerd! Zij startte haar carrière bij een ‘webshop startup’ in 2014. Daarna werkte ze als online marketeer enkele jaren bij een grote retailer in de ‘huisdierenbranche’. In 2018 maakte zij de overstap van klantzijde naar bureauzijde. Haar focus ligt op email marketing, SEA en Social Advertising. Deze specialismen zet ze zowel voor klanten in als voor BlooSEM zelf. In haar vrije tijd gaat Sophie graag (ver) op reis, kijkt ze films & series en houdt zij van paardrijden.

Vivian

Vivian

Managing Partner

Voordat Vivian zich begaf in de online wereld was zij Fragrance Development Manager bij IFF, waar zij nieuwe geuren afstemde op lokale consumententrends. Sinds 2006 zet ze haar fijne neus bij BlooSEM in voor online performance campagnes. Vivian is tevens verantwoordelijk voor Human Resources, kennisontwikkeling & kwaliteitscontrole binnen het team. In haar vrije tijd tennist zij graag en op de baan is zij net zo resultaatgericht als in haar werk!

Otto

Otto

Founder & Owner

Al sinds 1999 richt Otto zich op ‘nieuwe media’: als international productmanager bij Philips Healthcare en vanaf 2001 als internet ondernemer. De focus op zoekmachine marketing stamt uit 2003, toen Google naar Nederland kwam. Otto is founder van BlooSEM en is verantwoordelijk voor operationeel management en business development. Otto spart graag met andere ondernemers en directeur/eigenaren over hun businessuitdagingen en online groeikansen.

  • BlooSEM Life gebouw entree
  • BlooSEM Life gebouw
  • BlooSEM Life gebouw

Ons kantoor

Ons kantoor zit in Utrecht Papendorp. Je bent altijd welkom voor een kop koffie!

Daan-promovenster

 Ook op zoek naar een partner op het gebied van online marketing? Neem contact op met Daan!