Maak kennis met ons team

De gezichten van BlooSEM, stuk voor stuk knappe koppen op hun expertisegebied. Loyale professionals die in kleine, multi-disciplinaire teams werken en zorgen voor een vruchtbaar resultaat!

Eva Schouwenaar

Eva Schouwenaar

Managing Consultant

Eva is ‘online savvy’ en ervaren in meerdere branches. Begonnen als Online community manager in de travelbranche, maakte zij de eerste overstap naar performance marketing bij Awin (toen affilinet). Begin 2015 verbreedde zij de online horizon bij BlooSEM als online marketing consultant, met name voor de telecommerken Simyo, Ortel & KPN Play. Na een korte uitstap bij bol.com in 2017/18 is deze jonge moeder terug van weggeweest met een schat aan retail, media en e-commerce ervaring. Haar allround expertise is een solide basis voor een duale rol bij BlooSEM: naast Team Lead is zij ook verantwoordelijk voor Business Development.

Daan Huurdeman

Daan Huurdeman

Managing Consultant

Daan is een allround marketeer en werkt al sinds 2007 in online marketing. Na zijn studie Commerciële Economie heeft hij 10 jaar in de IT/consumenten elektronica branche gewerkt als marketing manager. Daan zijn kracht ligt bij online strategie, content marketing, SEO, SEA en relatie management. Hij is graag innovatief bezig en spot alle ontwikkelingen - zoals bijvoorbeeld Voice Search - als eerste. Verder houdt Daan van muziek en voetbal. Deze voormalige voetbaltrainer is een prestatie verhogende coach op elke werkvloer en bekleedt bij BlooSEM dan ook de rol van Team Lead.

Isabelle Westra

Isabelle Westra

Online Marketing Consultant

Na haar studie Hotel en Event management en een NIMA-B diploma op zak, startte Isabelle als Marketing & Communicatie Coördinator. Online sprak haar het meest aan en in 2015 waagde zij de overstap naar BlooSEM. Isabelle is een echt bij-tertje, die graag haar tanden zet in SEA, affiliate marketing en social advertising. Zij is ook verantwoordelijk voor de marketing van BlooSEM. Deze jongedame is leergierig en reislustig; altijd op zoek naar nieuwe ervaringen!

Bart Hoogland

Bart Hoogland

Online Marketing Consultant

Met 2 studies op zak (Management en Psychologie) is Bart in 2015 voor 1 doel gegaan: online marketing! Hij graaft zich graag in statistieken en vertaalt dit in heldere acties. Als Online Marketing Consultant ligt zijn kracht dan ook in SEA management, Web Analytics, Dashboarding en advies. Bart is onze kantoor-DJ en zorgt voor de nodige muzikale vitamines op de werkvloer. In zijn vrije tijd slaat hij graag een balletje (tafel)tennis.

Rene Siedsma

Rene Siedsma

Online Marketing Consultant

Rene studeerde Sportmarketing en dat is geen toeval; naast zijn werk als online marketeer speelt hij al jaren korfbal op het hoogste niveau. Na usability specialist bij diverse ‘sportieve webshops’ is Rene sinds 2017 specialist op de gebieden Analytics, GTM, SEO en Content Marketing. En in zijn spaarzame vrije tijd reist hij graag op zijn motor het land door.

Sophie Verrilli

Sophie Verrilli

Online Marketing Consultant

En ook Sophie heeft marketing communicatie gestudeerd! Zij startte haar carrière bij een ‘webshop startup’ in 2014. Daarna werkte ze als online marketeer enkele jaren bij een grote retailer in de ‘huisdierenbranche’. In 2018 maakte zij de overstap van klantzijde naar bureauzijde. Haar focus ligt op email marketing, SEA en Social Advertising. Deze specialismen zet ze zowel voor klanten in als voor BlooSEM zelf. In haar vrije tijd gaat Sophie graag (ver) op reis, kijkt ze films & series en houdt zij van paardrijden.

Vivian Allers

Vivian Allers

Managing Partner

Voordat Vivian zich begaf in de online wereld was zij Fragrance Development Manager bij IFF, waar zij nieuwe geuren afstemde op lokale consumententrends. Sinds 2006 zet ze haar fijne neus bij BlooSEM in voor online performance campagnes. Vivian is tevens verantwoordelijk voor Human Resources, kennisontwikkeling & kwaliteitscontrole binnen het team. In haar vrije tijd tennist zij graag en op de baan is zij net zo resultaatgericht als in haar werk!

Annemieke Maat

Annemieke Maat

Office Manager

Ook BlooSEM kan niet zonder een ‘spin in het web’. Office Manager Annemieke zet zich sinds 2010 in om de dynamiek – of hectiek – in ons kantoor steeds weer in goede banen te leiden. Haar stem aan de telefoon en gastvrouwschap vormen het visitekaartje van BlooSEM. Ze is een bezige bij, regelt ook de financiële administratie en organiseert diverse teamactiviteiten. Alles voor het succes van ons en onze klanten.

Otto Munsters

Otto Munsters

Founder & Owner

Al sinds 1999 richt Otto zich op ‘nieuwe media’: als international productmanager bij Philips Healthcare en vanaf 2001 als internet ondernemer. De focus op zoekmachine marketing stamt uit 2003, toen Google naar Nederland kwam. Otto is founder van BlooSEM en is verantwoordelijk voor operationeel management en business development. Otto spart graag met andere ondernemers en directeur/eigenaren over hun businessuitdagingen en online groeikansen.

  • Entree-kantoor
  • Keuken
  • Lunch

Ons kantoor

Ons kantoor zit op het Arenapark in Hilversum. Je bent altijd welkom voor een kop koffie!

Eva-promovenster

    Ook op zoek naar een partner op het gebied van online marketing? Neem contact op met Eva!