Maak kennis met ons team

De gezichten van BlooSEM, stuk voor stuk knappe koppen op hun expertisegebied. Loyale professionals die in kleine, multi-disciplinaire teams werken en zorgen voor een vruchtbaar resultaat!

Vivian Allers

Vivian Allers

Managing Consultant

Voordat Vivian zich begaf in de online wereld was zij Fragrance Development Manager bij IFF, waar zij nieuwe geuren afstemde op lokale consumententrends. Sinds 2006 zet ze haar fijne neus bij BlooSEM in voor online campagnes, is zij Team Lead en verantwoordelijk voor HR. In haar vrije tijd tennist zij graag en op de baan is zij net zo resultaatgericht als in haar werk!

Susan Keller

Susan Keller

Online Marketing Consultant

Sinds 2012 werkt deze vrolijke Brabantse bij BlooSEM als Online Marketing Consultant. Met een Master Communicatiewetenschap op zak heeft Susan voor PostNL en UPC gewerkt. Of het nu interne, marketing, of corporate communicatie is, ze heeft aan alles geproefd. Daarna focus voor online. Voor BlooSEM zit Susan veel op locatie bij klanten om optimaal mee te denken over online strategie en de vertaling naar praktijk.

Pieter van der Heijden

Pieter van der Heijden

Managing Consultant Online Marketing

Pieter is een veelzijdige consultant met een achtergrond in de travel & evenementen branche en sinds 2009 actief in online marketing. Hij is een strateeg in website ontwikkeling, usability en conversie optimalisatie. Pieter’s drijfveer is altijd win-win-win; optimaal rendement voor klant, consument en BlooSEM. Ook in zijn vrije tijd is deze ‘kruisbestuiver’ zeer ondernemend, houdt van muziek en van Italië!

Randy Verschuren

Randy Verschuren

Online Marketing Consultant

Randy begon zijn carrière met een studie Sport Management, maar switchte al snel naar online marketing. Hij is technisch aangelegd en dat zie je terug in zijn vrije tijdsbesteding en op de werkvloer. Hij beheerst meerdere specialismen: technische Web Analytics, Google Tag Manager, email marketing maar ook social media. Randy houdt van ‘track and (t)racing’; meten van gebruikersinteracties en toeren met zijn Kawasaki!

Isabelle Westra

Isabelle Westra

Online Marketing Consultant

Na haar studie Hotel en Event management en een NIMA-B diploma op zak, startte Isabelle als Marketing & Communicatie Coördinator. Online sprak haar het meest aan en in 2015 waagde zij de overstap naar BlooSEM. Isabelle is een echt bij-tertje, die graag haar tanden zet in SEA, affiliate marketing en social advertising. Zij is ook verantwoordelijk voor de marketing van BlooSEM. Deze jongedame is leergierig en reislustig; altijd op zoek naar nieuwe ervaringen!

Bart Hoogland

Bart Hoogland

Online Marketing Consultant

Met 2 studies op zak (Management en Psychologie) is Bart in 2015 voor 1 doel gegaan: online marketing! Hij graaft zich graag in statistieken en vertaalt dit in heldere acties. Als Online Marketing Consultant ligt zijn kracht dan ook in SEA management, Web Analytics, Dashboarding en advies. Bart is onze kantoor-DJ en zorgt voor de nodige muzikale vitamines op de werkvloer. In zijn vrije tijd slaat hij graag een balletje (tafel)tennis.

Gosia Kurek

Gosia Kurek

Online Marketing Consultant

Deze van oorsprong Poolse dame werkte in ICT en games en sinds 2008 volledig in online marketing aan bureauzijde. Gosia houdt van de dynamiek van het vak en bijt zich graag vast in nieuwe projecten. Zij heeft een voorliefde voor Facebook marketing en is altijd vastberaden doelen te halen. Een goedlachse werkbij met liefde voor koken en lekker eten!

Daan Huurdeman

Daan Huurdeman

Online Marketing Consultant

Daan is een allround marketeer en werkt al sinds 2007 in online marketing. Na zijn studie Commerciële Economie heeft hij 10 jaar in de IT/consumenten elektronica branche gewerkt als marketing manager. Daan zijn kracht ligt bij online strategie, content marketing, SEO, SEA en relatie management. Hij is graag innovatief bezig, houdt van muziek en voetbal. Deze voormalige voetbaltrainer is een prestatie verhogende coach op elke werkvloer!

Rene Siedsma

Rene Siedsma

Online Marketing Consultant

Rene studeerde Sportmarketing en dat is geen toeval; naast zijn werk als online marketeer speelt hij al jaren korfbal op het hoogste niveau. Na usability specialist bij diverse ‘sportieve webshops’ is Rene sinds 2017 BlooSEM’s allrounder op de gebieden SEA, Analytics, GTM en email marketing. En in zijn spaarzame vrije tijd reist hij graag op zijn motor het land door.

Michiel Jelgerhuis Swildens

Michiel Jelgerhuis Swildens

Sales Consultant Online Marketing

Michiel heeft een jarenlange achtergrond in affiliate marketing bij TradeTracker op het gebied van business development. In de rol van Sales Consultant bij BlooSEM helpt hij bedrijven met hun online marketing vraagstukken. Hij vindt het leuk nieuwe samenwerkingen op te zetten en praat graag met organisaties over nieuwe online mogelijkheden om de concurrentie slim af te zijn. Naast zijn vaderschap van 2 meisjes gaat Michiel’s vrije tijd vooral op aan sport kijken en beoefenen.

Annemieke Maat

Annemieke Maat

Office Manager

Ook BlooSEM kan niet zonder een ‘spin in het web’. Office Manager Annemieke zet zich sinds 2010 in om de dynamiek – of hectiek – in ons kantoor steeds weer in goede banen te leiden. Haar stem aan de telefoon en gastvrouwschap vormen het visitekaartje van BlooSEM. Ze is een bezige bij, regelt ook de financiële administratie en organiseert diverse teamactiviteiten. Alles voor het succes van ons en onze klanten.

Otto Munsters

Otto Munsters

Managing Director

Al sinds 1999 richt Otto zich op ‘nieuwe media’: als international productmanager bij Philips Healthcare en vanaf 2001 als internet ondernemer. De focus op zoekmachine marketing stamt uit 2003, toen Google naar Nederland kwam. Otto is founder van BlooSEM en is verantwoordelijk voor operationeel management en business development. Otto spart graag met andere ondernemers en directeur/eigenaren over hun businessuitdagingen en online groeikansen.

Ben jij onze nieuwe collega?

Ben jij onze nieuwe collega?

Online Marketing Consultant

BlooSEM is altijd op zoek naar nieuwe collega’s met expertise in online marketing. Ben jij een ‘werkbij’, heb jij een klik met online marketing en is het eerste gevoel goed bij BlooSEM? Solliciteer dan op één van onze vacatures!

  • Entree-kantoor
  • Keuken
  • Lunch

Ons kantoor

Ons kantoor zit op het Arenapark in Hilversum. Je bent altijd welkom voor een kop koffie!

Michiel-promovenster

    Ook op zoek naar een partner op het gebied van online marketing? Neem contact op met Michiel!