fbpx

Team BlooSEM

MAAK KENNIS MET ONS TEAM

De gezichten van BlooSEM, stuk voor stuk knappe koppen op hun expertisegebied. Loyale professionals die in kleine, multi-disciplinaire teams werken en zorgen voor strategie, uitvoering en performance!

blank

Daan

Managing Director

Daan is een allround marketeer en werkt al sinds 2007 in digital marketing. Na zijn studie Commerciële Economie heeft hij 10 jaar in de IT/consumenten elektronica branche gewerkt als marketing manager. Daan zijn kracht ligt bij online strategie, contentmarketing, SEO, SEA en relatie management. Hij is graag innovatief bezig en spot alle ontwikkelingen – zoals bijvoorbeeld Voice Search – als eerste. Daan houdt van muziek en voetbal. Deze voormalige voetbaltrainer is een prestatie verhogende coach op de werkvloer!

blank

Kim

Digital Marketing Consultant

Kim begon haar carrière bij Utrecht Marketing. Vijf jaar lang zette zij zich in voor de promotie van de unieke stad Utrecht. Nu zet ze haar digital marketing kennis en ervaring in voor de klanten van BlooSEM. Kim is gespecialiseerd in affiliate marketing en social advertising. In haar vrije tijd maakt zij graag een ommetje door hartje Utrecht met haar hond Brutus. Ze houdt ook veel van muziek en sport, en als het even kan is ze er graag live bij!

Lisa bij BlooSEM

Lisa

Digital Marketing Consultant

Lisa studeerde International Communication & Media en woonde tijdens haar studie een half jaar in Beijing. Even bewandelde zij een ander pad, in de reisbranche, maar reisde terug naar haar passie voor digital marketing. Sinds juli 2021 kan ze haar verslaving voor social media ook tijdens werk benutten en is ze ‘social advertising specialist’ bij BlooSEM. In haar vrije tijd is Lisa druk met sporten, kokkerellen en het plannen van een volgende reis. Waar naar toe? Blijf Lisa volgen!

blank

Céline

Teamlead Digital Marketing

Céline heeft marketing gestudeerd en richtte zich daar op marketingstrategie en consumermarketing. Ze werkte vier jaar bij bureaus in de PR- en communicatiebranche, en is sinds 2020 e-mailmarketing en social media specialist bij BlooSEM. In haar vrije tijd reist ze graag, en daarnaast loopt ze (halve) marathons. Deze doelgerichte aanpak komt ook BIJzonder goed van pas in haar werk!

blank

Timo

Digital Marketing Consultant

Timo heeft communicatie- en informatiewetenschappen gestudeerd en diverse marketing gerelateerde vakken gevolgd. Als grafisch ontwerper hielp hij diverse bedrijven met hun visuele communicatie. Sinds 2022 werkt Timo als junior digital marketing consultant bij BlooSEM. In zijn vrije tijd houdt hij zich graag bezig met tennissen en gaat hij regelmatig naar de sportschool.

blank

Vivian

Managing Partner

Voordat Vivian zich begaf in de digitale wereld was zij Fragrance Development Manager bij IFF, waar zij nieuwe geuren afstemde op lokale consumententrends. Sinds 2006 zet ze haar fijne neus bij BlooSEM in voor digital performance campagnes. Vivian is tevens verantwoordelijk voor Human Resources, kennisontwikkeling & kwaliteitscontrole binnen het team. In haar vrije tijd tennist zij graag en op de baan is zij net zo resultaatgericht als in haar werk!

blank

Patricia

Digital Marketing Consultant

Patricia studeerde International Tourism Management en werkte ruim 2 jaar in Dublin als ‘online marketeer’. Thuis in Nederland is zij zich gaan richten op Google Ads. Daarmee heeft zij 2 jaar lang ervaring opgebouwd in meerdere branches. Bij BlooSEM focust zij zich op Google en Microsoft Ads. In haar vrije tijd is zij vaak in de sportschool te vinden waar ze graag nieuwe groepslessen uitprobeert. Patricia gaat graag naar concerten, houdt veel van reizen en van lekker koken. Deze stille motor gaat geen enkele Google uitdaging uit de weg; kom maar op!

Foto van Charles

Charles

Digital Marketing Consultant

Deze vroege vogel met een brede achtergrond staat op met de zon en is in juli 2022 begonnen bij BlooSEM na 4 jaar in Portugal te heb gewoond. In Lissabon heeft hij zich ontwikkeld als Online Marketing Strategist/Consultant onder de vlag van Google en Facebook bij vendor Teleperformance. Die kennis zet hij nu met alle plezier in bij het ondersteunen van onze klanten. In zijn vrije tijd is hij graag in de sportschool, maar ook in het doel op het hockeyveld.

Foto van Flor

Flor

Digital Marketing Consultant

Flor is op haar 18de vanuit het zonnige Mallorca verhuisd naar Nederland, waar ze aan de Hogere Hotelschool in Den Haag heeft gestudeerd. Tijdens haar laatste stage ontdekte ze haar passie voor Marketing & Communicatie, waar ze zich nog veel meer in wil ontwikkelen. Het feit dat ze dit bij BlooSEM mag combineren met klantencontact enthousiasmeert haar zeer. Flor omschrijft zichzelf als een “mensen mens” die houdt van connecties maken. In haar vrije tijd houdt ze van drankjes doen met vrienden, feesten (muziek en dansen, altijd top!) en lezen. 

blank

Otto

Founder & Owner

Al sinds 1999 richt Otto zich op ‘nieuwe media’: als international productmanager bij Philips Healthcare en vanaf 2001 als internet ondernemer. De focus op zoekmachine marketing stamt uit 2003, toen Google naar Nederland kwam. Otto is founder van BlooSEM en is verantwoordelijk voor operationeel management en business development. Otto spart graag met andere ondernemers en directeur/eigenaren over hun businessuitdagingen en online groeikansen.

blank

Zie jij jezelf hier al bij staan?