Team BlooSEM

MAAK KENNIS MET ONS TEAM

De gezichten van BlooSEM, stuk voor stuk knappe koppen op hun expertisegebied. Loyale professionals die in kleine, multi-disciplinaire teams werken en zorgen voor strategie, uitvoering en performance!

blank

Daan

Managing Director

Daan is een allround marketeer en werkt al sinds 2007 in digital marketing. Na zijn studie Commerciële Economie heeft hij 10 jaar in de IT/consumenten elektronica branche gewerkt als marketing manager. Daan zijn kracht ligt bij online strategie, contentmarketing, SEO, SEA en relatie management. Hij is graag innovatief bezig en spot alle ontwikkelingen – zoals bijvoorbeeld Voice Search – als eerste. Daan houdt van muziek en voetbal. Deze voormalige voetbaltrainer is een prestatie verhogende coach op de werkvloer!

blank

Kim

Digital Marketing Consultant

Kim begon haar carrière bij Utrecht Marketing. Vijf jaar lang zette zij zich in voor de promotie van de unieke stad Utrecht. Nu zet ze haar digital marketing kennis en ervaring in voor de klanten van BlooSEM. Kim is gespecialiseerd in affiliate marketing en social advertising. In haar vrije tijd maakt zij graag een ommetje door hartje Utrecht met haar hond Brutus. Ze houdt ook veel van muziek en sport, en als het even kan is ze er graag live bij!

Lisa bij BlooSEM

Lisa

Digital Marketing Consultant

Lisa studeerde International Communication & Media en woonde tijdens haar studie een half jaar in Beijing. Even bewandelde zij een ander pad, in de reisbranche, maar reisde terug naar haar passie voor digital marketing. Sinds juli 2021 kan ze haar verslaving voor social media ook tijdens werk benutten en is ze ‘social advertising specialist’ bij BlooSEM. In haar vrije tijd is Lisa druk met sporten, kokkerellen en het plannen van een volgende reis. Waar naar toe? Blijf Lisa volgen!

blank

Céline

Teamlead Digital Marketing

Céline heeft marketing gestudeerd en richtte zich daar op marketingstrategie en consumermarketing. Ze werkte vier jaar bij bureaus in de PR- en communicatiebranche, en is sinds 2020 e-mailmarketing en social media specialist bij BlooSEM. In haar vrije tijd reist ze graag, en daarnaast loopt ze (halve) marathons. Deze doelgerichte aanpak komt ook BIJzonder goed van pas in haar werk!

blank

Timo

Digital Marketing Consultant

Timo heeft communicatie- en informatiewetenschappen gestudeerd en diverse marketing gerelateerde vakken gevolgd. Als grafisch ontwerper hielp hij diverse bedrijven met hun visuele communicatie. Sinds 2022 werkt Timo als junior digital marketing consultant bij BlooSEM. In zijn vrije tijd houdt hij zich graag bezig met tennissen en gaat hij regelmatig naar de sportschool.

blank

Vivian

Managing Partner

Voordat Vivian zich begaf in de digitale wereld was zij Fragrance Development Manager bij IFF, waar zij nieuwe geuren afstemde op lokale consumententrends. Sinds 2006 zet ze haar fijne neus bij BlooSEM in voor digital performance campagnes. Vivian is tevens verantwoordelijk voor Human Resources, kennisontwikkeling & kwaliteitscontrole binnen het team. In haar vrije tijd tennist zij graag en op de baan is zij net zo resultaatgericht als in haar werk!

Mascha

Mascha

Digital Marketing Consultant

Mascha is al vele jaren te vinden in het speelveld van Online Marketing. Ze heeft zowel aan klant- als bureauzijde gewerkt en kent daardoor alle facetten. Door haar vorige job bij een grote, internationale speelgoedwinkel heeft ze veel ervaring in Ecommerce en ligt haar kracht bij online strategie. In haar vrije tijd is Mascha veel buitenshuis te vinden, in het bos, bij of in het water of op het hockeyveld.

blank

Patricia

Digital Marketing Consultant

Patricia studeerde International Tourism Management en werkte ruim 2 jaar in Dublin als ‘online marketeer’. Thuis in Nederland is zij zich gaan richten op Google Ads. Daarmee heeft zij 2 jaar lang ervaring opgebouwd in meerdere branches. Bij BlooSEM focust zij zich op Google en Microsoft Ads. In haar vrije tijd is zij vaak in de sportschool te vinden waar ze graag nieuwe groepslessen uitprobeert. Patricia gaat graag naar concerten, houdt veel van reizen en van lekker koken. Deze stille motor gaat geen enkele Google uitdaging uit de weg; kom maar op!

Foto van Chimène

Chimène

Junior Digital Marketing Consultant

Chimène studeerde Commerciële Economie aan Hogeschool Rotterdam. Tijdens verschillende stages heeft zij kennis gemaakt met digital marketing. Bij BlooSEM wil Chimène haar kennis uitbreiden en nóg meer leren over dit vak. In haar vrije tijd voetbalt en sport zij veel. Verder kan ze erg genieten van lekker (Aziatisch) eten en doet zij graag wat leuks met vrienden en/of familie.

Foto van Charissa

Charissa

Digital Marketing Consultant

Charissa studeerde en woonde voor een jaar in het zonnige Barcelona. Toch heeft ze ervoor gekozen om haar leven en carrière verder op te bouwen in Nederland. Ze heeft zich opgeleid als allround marketeer en zal zich bij BlooSEM vooral bezighouden met SEO, SEA, Social advertising en E-mailmarketing. Charissa houdt van balans in het leven en is bewust bezig met voeding en sporten maar daartegenover geniet ze in haar vrije tijd van gezelligheid, reizen en culinaire uitstapjes.

Foto van Friso

Friso

Stagiair Digital Marketing

Friso bevindt zich momenteel in zijn laatste jaar van zijn studie Commerciële Economie aan de Hogeschool Utrecht. Gedurende zijn afstudeerstage bij BlooSEM, heeft hij de kans om vaardigheden op het gebied van digital marketing te ontwikkelen. In zijn vrije tijd geniet hij van tennis en brengt hij regelmatig tijd door in de sportschool. Daarnaast doet hij graag van alles en nog wat met zijn vrienden.

blank

Otto

Founder & Owner

Al sinds 1999 richt Otto zich op ‘nieuwe media’: als international productmanager bij Philips Healthcare en vanaf 2001 als internet ondernemer. De focus op zoekmachine marketing stamt uit 2003, toen Google naar Nederland kwam. Otto is founder van BlooSEM en is verantwoordelijk voor operationeel management en business development. Otto spart graag met andere ondernemers en directeur/eigenaren over hun businessuitdagingen en online groeikansen.

Foto van Steyn

Steyn

Digital Marketing Consultant

Steyn heeft een indrukwekkend trackrecord opgebouwd met succesvol gebruik van SEA, SEO en Social Media Marketing bij verschillende bedrijven. Sinds 2023 is Steyn trots om onderdeel te zijn van BlooSEM. Hij zal zich bij BlooSEM vooral bezighouden met SEA en Social Media Marketing. In zijn vrije tijd is hij graag in de buitenlucht en houdt hij zich bezig met muziek. Kortom hij is een bezige bij en probeert alles uit het leven te halen.

blank

Zie jij jezelf hier al bij staan?