fbpx

Team BlooSEM

MAAK KENNIS MET ONS TEAM

De gezichten van BlooSEM, stuk voor stuk knappe koppen op hun expertisegebied. Loyale professionals die in kleine, multi-disciplinaire teams werken en zorgen voor strategie, uitvoering en performance!

blank

Daan

Managing Consultant

Daan is een allround marketeer en werkt al sinds 2007 in online marketing. Na zijn studie Commerciële Economie heeft hij 10 jaar in de IT/consumenten elektronica branche gewerkt als marketing manager. Daan zijn kracht ligt bij online strategie, contentmarketing, SEO, SEA en relatie management. Hij is graag innovatief bezig en spot alle ontwikkelingen – zoals bijvoorbeeld Voice Search – als eerste. Daan houdt van muziek en voetbal. Deze voormalige voetbaltrainer is een prestatie verhogende coach op elke werkvloer!

blank

Kim

Online Marketing Consultant

Kim begon haar carrière bij Utrecht Marketing. Vijf jaar lang zette zij zich in voor de promotie van de stad Utrecht. Nu zet ze haar ervaring in voor de klanten van BlooSEM. Kim schrijft graag en is gespecialiseerd in affiliate marketing en social advertising. Ook is ze verantwoordelijk voor de marketing van BlooSEM. Ze houdt van muziek en sport en als het even kan is ze er graag live bij!

blank

Lisa

Online Marketing Consultant

Lisa studeerde International Communication & Media en woonde tijdens haar studie een half jaar in Beijing. Even bewandelde zij een ander pad, in de reisbranche, maar reisde terug naar haar passie voor online marketing. Sinds juli 2021 kan ze haar verslaving voor social media ook tijdens werk benutten en is ze ‘social advertising specialist’ bij BlooSEM. In haar vrije tijd is Lisa druk met sporten, kokkerellen en het plannen van een volgende reis. Waar naar toe? Blijf Lisa volgen!

blank

Céline

Online Marketing Consultant

Céline heeft marketing gestudeerd en richtte zich daar op marketingstrategie en consumermarketing. Ze werkte vier jaar bij bureaus in de PR- en communicatiebranche, en is sinds 2020 e-mailmarketing en social media specialist bij BlooSEM. In haar vrije tijd reist ze graag, en daarnaast loopt ze (halve) marathons. Deze doelgerichte aanpak komt ook BIJzonder goed van pas in haar werk!

blank

Sander

Online Marketing Consultant

Door zijn werk als ondernemer in de muziekindustrie heeft Sander een passie voor marketing ontwikkeld. Om die reden is hij de master Marketing aan de VU gaan volgen. Sinds 2019 combineert hij zijn ervaring als zelfstandig ondernemer en zijn kennis van marketing om de klanten van BlooSEM te helpen, specifiek op het gebied van SEA en social advertising. Ook in zijn vrije tijd is Sander een bezige bij! Hij traint fanatiek als triatleet, gaat graag hiken in het buitenland en treedt regelmatig op als gitarist van verschillende bands.

blank

Vivian

Managing Partner

Voordat Vivian zich begaf in de online wereld was zij Fragrance Development Manager bij IFF, waar zij nieuwe geuren afstemde op lokale consumententrends. Sinds 2006 zet ze haar fijne neus bij BlooSEM in voor online performance campagnes. Vivian is tevens verantwoordelijk voor Human Resources, kennisontwikkeling & kwaliteitscontrole binnen het team. In haar vrije tijd tennist zij graag en op de baan is zij net zo resultaatgericht als in haar werk!

blank

Robert

Online Marketing Consultant

Robert is februari 2021 aan boord gesprongen bij BlooSEM. Tijdens zijn studies Marketing & Communicatie en International Hospitality Management heeft hij een voorliefde ontwikkeld voor de online marketing wereld. Zijn gastheerschap wil hij graag uiten bij de klanten van BlooSEM met het uitserveren van slimme Google Ads, Facebook en Analytics. Robert brengt internationale ervaring mee vanuit werk en studie in Málaga, Bangkok en Zuid-Afrika. Buiten BlooSEM staat Robert graag binnen in de keuken en als het even kan maakt hij uitstapjes naar het bruisende Andalusië.

blank

Otto

Founder & Owner

Al sinds 1999 richt Otto zich op ‘nieuwe media’: als international productmanager bij Philips Healthcare en vanaf 2001 als internet ondernemer. De focus op zoekmachine marketing stamt uit 2003, toen Google naar Nederland kwam. Otto is founder van BlooSEM en is verantwoordelijk voor operationeel management en business development. Otto spart graag met andere ondernemers en directeur/eigenaren over hun businessuitdagingen en online groeikansen.

blank

Jasper

Online Marketing Consultant

Jasper is de trotse houder van een master marketing van de VU Amsterdam. Zijn loopbaan concentreert zich ook al jaren op ‘marketing- en sales’. In de mediawereld (PHD, Omnicom Media Group) heeft hij veel geleerd over de krachten van verschillende mediakanalen. In zijn vrije tijd duikt Jasper graag zijn schildersatelier in of gaat hij op avontuur met zijn camera om adembenemende landschappen vast te leggen. Met zijn inzichten helpt Jasper de klanten van BlooSEM bij het bereiken van hun online doelen en het doen groeien van hun business.

blank

Patricia

Online Marketing Consultant

Patricia studeerde International Tourism Management en werkte ruim 2 jaar in Dublin als ‘online marketeer’. Thuis in Nederland is zij zich gaan richten op Google Ads. Daarmee heeft zij 2 jaar lang ervaring opgebouwd in meerdere branches. Bij BlooSEM focust zij zich op Google en Microsoft Ads. In haar vrije tijd is zij vaak in de sportschool te vinden waar ze graag nieuwe groepslessen uitprobeert. Patricia gaat graag naar concerten, houdt veel van reizen en van lekker koken. Deze stille motor gaat geen enkele Google uitdaging uit de weg; kom maar op!