Team BlooSEM

MAAK KENNIS MET ONS TEAM

De gezichten van BlooSEM, stuk voor stuk knappe koppen op hun expertisegebied. Loyale professionals die in kleine, multi-disciplinaire teams werken en zorgen voor strategie, uitvoering en performance!

blank

Daan

Managing Director

Daan is een allround marketeer en werkt al sinds 2007 in digital marketing. Na zijn studie Commerciële Economie heeft hij 10 jaar in de IT/consumenten elektronica branche gewerkt als marketing manager. Daan zijn kracht ligt bij online strategie, contentmarketing, SEO, SEA en relatiemanagement. Hij is graag innovatief bezig en spot alle (online) ontwikkelingen als eerste. Daan houdt van muziek en voetbal. Deze voormalige voetbaltrainer is in zijn rol van MD een prestatie verhogende coach op de werkvloer!

blank

Kim

Teamlead Digital Marketing

Kim begon haar carrière bij Utrecht Marketing. Vijf jaar lang zette zij zich in voor de promotie van de unieke stad Utrecht. Nu zet ze haar digital marketing kennis en ervaring in voor de klanten van BlooSEM. Kim is gespecialiseerd in affiliate marketing en social advertising. In haar vrije tijd maakt zij graag een ommetje door hartje Utrecht met haar hond Brutus. Ze houdt ook veel van muziek en sport, en als het even kan is ze er graag live bij!

Lisa bij BlooSEM

Lisa

Digital Marketing Consultant

Lisa studeerde International Communication & Media en woonde tijdens haar studie een half jaar in Beijing. Even bewandelde zij een ander pad, in de reisbranche, maar reisde terug naar haar passie voor digital marketing. Sinds juli 2021 kan ze haar verslaving voor social media ook tijdens werk benutten en is ze ‘social advertising specialist’ bij BlooSEM. In haar vrije tijd is Lisa druk met sporten, kokkerellen en het plannen van een volgende reis. Waar naar toe? Blijf Lisa volgen!

blank

Céline

Teamlead Digital Marketing

Céline heeft marketing gestudeerd en richtte zich daar op marketingstrategie en consumermarketing. Ze werkte vier jaar bij bureaus in de PR- en communicatiebranche en is sinds 2020 e-mailmarketing en social media specialist bij BlooSEM. In haar vrije tijd reist deze vlijtige moeder van 2 kids graag, en daarnaast loopt ze (halve) marathons. Deze duurzame en doelgerichte aanpak komt ook BIJzonder goed van pas in haar werk!

blank

Timo

Digital Marketing Consultant

Timo heeft communicatie- en informatiewetenschappen gestudeerd en een master Marketing Management aan de Erasmus Universiteit. Als bijbaan naast zijn studie hielp hij als grafisch ontwerper diverse bedrijven met hun visuele communicatie. Sinds 2022 werkt Timo als digital marketing consultant bij BlooSEM. Zijn passie ligt bij web analytics. In zijn vrije tijd tennist hij graag en houd hij zijn conditie op peil in de sportschool.

blank

Vivian

Managing Partner

Voordat Vivian zich begaf in de digitale wereld was zij Fragrance Development Manager bij IFF, waar zij nieuwe geuren afstemde op lokale consumententrends. Sinds 2006 zet ze haar fijne neus bij BlooSEM in voor digital performance campagnes. Vivian is tevens verantwoordelijk voor Human Resources, kennisontwikkeling & kwaliteitscontrole binnen het team. In haar vrije tijd tennist en padelt zij graag en op de baan is zij net zo resultaatgericht als in haar werk!

Mascha

Mascha

Managing Consultant

Mascha is al vele jaren te vinden in het speelveld van Digital Marketing. Ze heeft zowel aan klant- als bureauzijde gewerkt en kent daardoor alle facetten. Door haar vorige job bij een grote, internationale speelgoedwinkel heeft ze veel ervaring in Ecommerce en ligt haar kracht bij online strategie. In haar vrije tijd is Mascha veel buitenshuis te vinden, in het bos, bij of in het water of op het hockeyveld.

blank

Patricia

Digital Marketing Consultant

Patricia studeerde International Tourism Management en werkte ruim 2 jaar in Dublin als ‘online marketeer’. Thuis in Nederland is zij zich gaan richten op Google Ads. Daarmee heeft zij 2 jaar lang ervaring opgebouwd in meerdere branches. Bij BlooSEM focust zij zich op Google en Microsoft Ads. Ook SEO is steeds meer haar passie. In haar vrije tijd is zij vaak in de sportschool te vinden waar ze graag nieuwe groepslessen uitprobeert. Patricia gaat graag naar concerten, houdt veel van reizen en van lekker koken. Deze stille motor gaat geen enkele Google uitdaging uit de weg; kom maar op!

Foto van Chimène

Chimène

Junior Digital Marketing Consultant

Chimène studeerde Commerciële Economie aan Hogeschool Rotterdam. Tijdens verschillende stages heeft zij kennis gemaakt met digital marketing. Bij BlooSEM wil Chimène haar kennis uitbreiden en nóg meer leren over dit vakgebied. In haar vrije tijd voetbalt en sport zij veel. Verder kan ze erg genieten van lekker (Aziatisch) eten en doet zij graag wat leuks met vrienden en/of familie.

Foto van Charissa

Charissa

Digital Marketing Consultant

Charissa studeerde en woonde voor een jaar in het zonnige Barcelona. Toch heeft ze ervoor gekozen om haar leven en carrière verder op te bouwen in Nederland. Ze heeft zich opgeleid als allround marketeer en zal zich bij BlooSEM vooral bezighouden met SEO, SEA, Social advertising en E-mailmarketing. Charissa houdt van balans in het leven en is bewust bezig met voeding en sporten maar daartegenover geniet ze in haar vrije tijd van gezelligheid, reizen en culinaire uitstapjes.

Vera

Vera

Stagiaire Digital Marketing

Vera zit in het laatste jaar van haar opleiding Commerciële Economie aan de Hogeschool Utrecht. Tijdens haar afstudeerstage bij BlooSEM houdt zij zich bezig met haar afstudeerscriptie, het ontwikkelen van haar Digital Marketing vaardigheden en het ondersteunen van Team BlooSEM. In haar vrije tijd vindt ze het leuk om te koken en om af te spreken met haar vrienden. Vera is ook graag creatief bezig met o.a. schilderen en grafisch ontwerpen.

blank

Otto

Founder & Owner

Al sinds 1999 richt Otto zich op ‘nieuwe media’: als international productmanager bij Philips Healthcare en vanaf 2001 als internet ondernemer. De focus op zoekmachine marketing stamt uit 2003, toen Google naar Nederland kwam. Otto is founder van BlooSEM en is anno 2024 verantwoordelijk voor Finance, IT en Legal. Otto spart nog altijd graag met andere ondernemers en directeur/eigenaren over hun businessuitdagingen en online groeikansen.

blank

Zie jij jezelf hier al bij staan?