Google Ads

Google Ads

Wil je meer bereik en websitebezoek? Wil je je merk laden, leads of sales genereren? Wil je nieuwe doelgroepen vinden of wil je juist bestaande klanten terug laten keren? Met Google Ads kan dat allemaal!

Google Ads biedt een diversiteit aan advertentiemogelijkheden, zoals zoekmachine adverteren, adverteren met banners in het Google Display netwerk (GDN), Google Shopping, YouTube en Appvertising. Onze specialisten adviseren graag de best passende oplossing voor je organisatie!

Google Search Ads

Met Google Search Ads (vroeger AdWords) adverteer je in de Google zoekmachine met een bondige tekstadvertentie. Een goede SEA-campagne zorgt ervoor dat op het moment dat mensen naar een bepaald product of bepaalde dienst zoeken je advertentie in beeld komt. De vertoning van je advertentie is dus gekoppeld aan voor je propositie relevante zoekwoorden. Real time! En, je betaalt Google alleen als er op je advertentie is geklikt. Meer weten over zoekcampagnes?

Google Shopping Ads

Heb je een webshop? Dan is Google shopping hét kanaal om je producten onder de aandacht te brengen. Je producten verschijnen met een afbeelding, beschrijving en prijs in de zoekresultaten van Google. De advertenties worden echter niet vertoond op basis van zoekwoorden maar met een productfeed. Het is dus belangrijk dat deze goed is ingericht! Meer weten over Google Shopping?

Google Display Ads

Het Google Display Netwerk (GDN) is een grote verzameling websites waar visuele advertenties (bijv. banners) vertoond worden. Wat je digital marketing doelstelling ook is, met dit netwerk kun jij je doelgroep bereiken! Door een legio aan slimme targetingmogelijkheden weten wij de juiste doelgroep(en) in de juiste fase van de customerjourney te benaderen. Meer weten over display advertising?

YouTube Advertising

YouTube advertising is het online adverteren op het populaire videoplatform YouTube. Het gebruik van YouTube heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen. De ontwikkelingen van adverteren op dit platform ook. Ook hier weten onze specialisten elke doelgroep te bereiken met specifieke targetingmogelijkheden! Meer weten over video advertising op YouTube?

Google App campagnes

Heeft je organisatie een app? Dan wil je natuurlijk dat die meer gedownload en gebruikt wordt! Een Google App campagne is dan een goed idee! Binnen Google kun je app-downloads genereren in de Google Play Store. Logisch. Maar ook via Google search, display of YouTube. Meer weten over appvertising?

Google Ads Logo
Patricia paarse achtergrond

“Je vindt jezelf goed, maar word je ook goed gevonden?!”
Contact Patricia!