BlooSEM voor tweede jaar op rij in Emerce100

BlooSEM voor tweede jaar op rij in Emerce100

Home » BlooSEM voor tweede jaar op rij in Emerce100

BlooSEM voor tweede jaar op rij in Emerce100

In de BlooSEM Updates vind je nieuws, korte updates en weetjes over alles wat met online marketing te maken heeft. 

BlooSEM opnieuw in de Emerce100

Voor het tweede jaar op rij behoort BlooSEM tot de beste Digital Marketingbureaus van Nederland. We krijgen een 4-sterren waardering, waarmee we een mooie plaats innemen in de ‘Emerce100’ die vandaag is gepubliceerd. Naast de gemiddelde waardering van BlooSEM’s klanten en partners – een ruime 9 – is dit een fantastische bevestiging van ons werk!

Emerce100 badge+bij

BlooSEM – Beste Digital Marketingbureaus
De lijst geeft een overzicht van de beste dienstverleners in e-business. Dit is gebaseerd op onderzoek onder beslissers bij bedrijven die gebruik maken van de diensten. Hierbij gaat het om media agencies, softwareleveranciers, fulfillment partijen en crowdfunders. Er zijn vijf hoofdgebieden te onderscheiden: Bureaus, E-business services, Media & Advertising, Software en Venture. Binnen deze hoofdgroepen zijn type dienstverleners verder gesplitst. BlooSEM staat in de lijst van Digital Marketingbureaus.

Totstandkoming Emerce100
Deze jaarlijkse lijst is een imago-onderzoek van Emerce in samenwerking met Motivaction. Er zijn dit keer maar liefst 868 bedrijven beoordeeld door 1.493 respondenten. Bureau’s worden beoordeeld op de criteria kennis, prijs-kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit. De lijst biedt organisaties houvast bij het kiezen van bureaus in de online branche. Het onderzoek viert dit jaar zijn vijftienjarig jubileum. Ook gefeliciteerd Emerce!

blank

Ook samenwerken met Top100 bureau BlooSEM?
Neem dan contact op met Daan!