BlooCamp – Training op maat

Incompany training

Wil je alle aandacht voor de digitale kansen voor jouw bedrijf? Met ‘BlooCamp’ focussen we een hele middag op jouw business. Dat kan op verschillende manieren.

Online marketing training  – online kennis op maat

Bij een evaluatie van het marketing team merkt Jeroen op dat het aandeel organisch verkeer naar de website dalende is. De betaalde campagnes lopen tegen de top van het budget om dit te compenseren, maar meer budget is er niet. Jullie concluderen dat er wat schort aan de SEO strategie. Maar sinds Jenny vertrokken is, is de kennis in het team beperkt. Hoe kom je weer met zijn allen up to speed? Jeroen krijgt het actiepunt om uit te zoeken hoe het team deze kennis kan aantrekken.

Sta je met je team voor een kennisuitdaging op een specifiek gebied van online marketing? Deel je zorgen met ons; dan gaan wij voor je aan de slag met een online marketing training speciaal voor jullie team. We inventariseren eerst goed jullie hulpvraag. Want misschien is de kennis niet zo beperkt als je denkt. Vaak krijg je de grip alweer terug binnen een aantal sessies met praktijkopdrachten.

Brainstormsessies en online strategie

Het einde van het jaar nadert en José gaat met Michel – de directeur eigenaar van de organisatie – in gesprek over de marketinginspanningen en budgetten van volgend jaar. Haar voorstel is om in dezelfde lijn te blijven als afgelopen jaar. Daar gaat Michel niet mee akkoord. Hij heeft onlangs een interessant event bijgewoond en is van mening dat hun bedrijf wat frisse wind nodig heeft. Hij vraagt José om een brainstorm te verzorgen voor het management team.

De inzichten van een buitenstaander geven vaak frisse energie en nieuwe ideeën. Jullie weten alles van jullie business, wij weten alles van online strategie. Samen krijgen we goede ideeën, die we vervolgens voor jullie verpakken in een concrete online strategie waar je team mee verder kan. Zo waait die frisse wind zo je organisatie in!

Sparringspartner en second opinion online marketing

Gavin werkt als marketing medewerker bij een middelgrote organisatie. Hij is goed in zijn vak, maar soms weet hij ook niet zeker of de insteek van zijn campagne wel de juiste is. In zijn team zitten de collega’s van de sales; die zijn vaak op pad en hebben weinig inzicht in online marketing. Hij heeft er behoefte aan periodiek even zijn campagnes voor te leggen aan een collega. Zo wordt niet alleen zijn werk beter, maar groeit hij ook als persoon.

Als je de enige bent die jouw ‘vak’ uitoefent in je organisatie; heb je soms behoefte aan een sparringspartner of een second opinion. Wij begrijpen dat. Onder het genot van een lekker kop koffie kijken we met je mee, geven complimenten, stellen kritische vragen, wijzen je op slordigheden en geven je tips. Net als je collega zou doen. Relaxt en zeer waardevol om verder te komen.

Meld je aan voor de BlooCamp: maatwerk training


Naast maatwerk trainingen bieden we ook concrete, praktijkgerichte trainingen in kleine groepen aan; ‘BlooCademy’.