BlooCamp Logo

Incompany training op maat; alle aandacht voor de digitale kansen voor jouw bedrijf!

Hands-on training

Wil je de basis leren van bijvoorbeeld LinkedIn, Facebook of SEO of heb je een specifieke online marketing uitdaging? En wil je de volledige aandacht van de BlooCademy trainer? Kies dan voor een BlooCamp; een hands-on training op maat. Al vanaf 6 uur inclusief voorbereiding, sessie en support.

online strategiesessies

Zijn jullie online activiteiten vaak ad hoc en weten jullie niet de juiste KPI’s te formuleren? Met behulp van het See, Think, Do, Care-model creëren we een concrete online strategie waar het team mee verder kan. Jullie weten alles van jullie business, wij weten alles van online strategie. In drie sessies komen we samen tot de juiste inzichten. Vanaf 20 uur inclusief audits en verslaglegging.

Sparringpartner

Als je de enige bent die jouw ‘vak’ uitoefent in je organisatie; heb je soms behoefte aan een sparringpartner of een second opinion. Wij begrijpen dat. Onder het genot van een lekkere kop koffie geven we complimenten, stellen kritische vragen, wijzen je op slordigheden en geven je tips. Net als je collega zou doen. Al vanaf 4 uur inclusief voorbereiding.