Kennisevents

Kennisevents die BlooSEM organiseert zijn zeer populair. Naast het delen van praktijkgerichte online marketingzaken wordt ook de ruim aangeklede netwerkborrel zeer gewaardeerd. Wil jij niets missen en de eerstvolgende keer deelnemen? Meld je dan aan voor de BlooBuzzz!

blank

Bloosem kennisevent:
Overleven in de snelle digitale wereld

(1 november 2019) Het BlooSEM kennisevent was ook dit keer weer een succes! Waar ons vorige BlooSEM kennisevent zonovergoten was, komt dit keer de regen met bakken uit de hemel. Maar dit mag de pret niet drukken; onze bezoekers hebben rekening gehouden met de files en iedereen is ruim op tijd binnen. De nieuwste trends & ontwikkelingen van o.a. Google Ads, LinkedIn, SEO en content marketing doen de temperatuur stijgen.

blank

BlooSEM kennisevent:
Online marketingtrends en kansen in de digitale wereld

(28 juni 2018) Vandaag is de grote dag, de dag van ons online marketing kennisevent. Hier hebben we echt als team naar toe geleefd. In de afgelopen 2 maanden hebben we de belangrijkste trends, ontwikkelingen en kansen op online marketing gebied in kaart gebracht. Vanmiddag gaan we die presenteren aan een grote groep relaties. Wij zijn er helemaal klaar voor!

blank

BlooSEM kennisevent:
Hoe zet je het See-Think-Do-Care model effectief in?

(17 november 2017) Samen met Google organiseerde BlooSEM voor de tweede keer een kennisevent. Op de 21e etage van de Viñoly toren in Amsterdam – het hoofdkantoor van Google NL– verzamelden zich zo’n 40 geïnteresseerden in ‘Full Funnel Marketing’. Google’s See-Think-Do-Care model werd aan de hand van concrete klantcases besproken. Voor elke fase van dit ‘customer journey model’ werd uitgelegd welke marketing instrumenten (van Google) van toegevoegde waarde zijn.

Proef de sfeer van onze kennisevents in deze aftermovies.

Op de hoogte blijven van komende events?

Jij wil vast een keer deelnemen aan een kennisevent van BlooSEM. Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Houden wij je op de hoogte en zit jij de volgende keer vooraan!