Twitter

Twitter adverteren

Het jaar 2020 was een goed jaar voor Twitter! Het aantal dagelijks actieve Twitteraars steeg wereldwijd met maar liefst 34% . Deze groei is al jaren niet zo hoog geweest. Ook in Nederland blijft Twitter niet achter. Het microblog groeide met 13%, naar 2,8 miljoen gebruikers.

De investering van Twitter om zich meer te positioneren als informatie- en discussieplatform lijkt zijn vruchten af te werpen. Zo kan je bepaalde thema’s volgen en op de hoogte blijven van het laatste nieuws over onderwerpen binnen dat thema. Interessant!

Twitter ads
blank

Adverteren op Twitter

Met een groeiend aantal dagelijkse gebruikers, wordt ook adverteren op Twitter interessanter. Net als op andere social mediakanalen kun je hier kiezen voor doelen als merkbekendheid, overweging en conversie. Met de juiste afbeeldingen en teksten kun je zeker vruchtbare campagnes realiseren op Twitter!

Is dit iets voor ons bedrijf?

Heb je wel Twitter, maar gebruik je het als bedrijf alleen nog organisch? Dan is nu het moment om te starten met adverteren op Twitter. Het kanaal groeit in gebruik maar er is minder concurrentie aan adverteerders dan op bijvoorbeeld LinkedIn of Facebook. Dit maakt het medium relatief goedkoop om veel mensen te bereiken. Waar wacht je nog op?

blank

Met Twitter starten of professionaliseren?
Contact Céline!