Accreditaties BlooSEM

Als online performance marketingbureau hechten wij veel waarde aan accreditaties. Door onze kennis op peil te houden waarborgen wij de kwaliteit van onze consultants, en daarmee de kwaliteit van de online marketing campagnes van onze klanten. BlooSEM is door diverse online autoriteiten geaccrediteerd en mede daardoor een zeer kundige partner. Al 15 jaar vooruitstrevend!

Google Partner

Google Partners zijn online marketingbedrijven die gecertificeerd zijn door Google. Dat houdt in dat BlooSEM door Google gecertificeerde specialisten in huis heeft in de verschillende online marketing disciplines. Als Google Partner werken wij rechtstreeks samen met Google, waardoor we als eerste op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen en als eerste beta versies van nieuwe producten mogen testen. Met regelmaat krijgen wij speciale (product)trainingen van Google waardoor we altijd goed geïnformeerd zijn.

BlooSEM Premier Google Partner

BlooSEM is een Premier Google Partner, wat inhoudt dat we een bureau zijn met een hoog kennisniveau, meerdere gecertificeerde consultants hebben, een substantieel portfolio van Ads (voorheen Adwords)-campagnes beheren en goede resultaten boeken. Tevens zijn onze Online Marketing Consultants in het bezit van de individuele Google-certificeringen van de verschillende disciplines; Search, Display, Mobile, Video (YouTube advertising), Shopping en Analytics. Wij hebben tevens de Mobile Sites certificering; een speciaal examen over over mobile site optimalisatie (zowel op het gebied van CRO als sitespeed). Onze consultants kunnen inhoudelijk goed advies geven aan de webbouwers van onze klanten​. Door onze uitgebreide ervaring met online advertising weten wij ook synergie te realiseren met organische vindbaarheid (SEO) in Google. Bekijk hier de partnerpagina van BlooSEM.

Social Advertising – Facebook Blueprint

Op het gebied van Social Advertising hebben wij specifieke kennis over de belangrijkste kanalen. Zo hebben wij – naast jarenlange praktijkervaring – de juiste certificeringen: het Facebook Blueprint certificering. Via Facebook is het ook mogelijk om op Instagram te adverteren, dit doen we voor diverse consumentenmerken. Ook (B2B) campagnes op LinkedIn behoren tot onze Social Advertising mogelijkheden.

Facebook blueprint certified buying professional

DoubleClick

Tevens zijn wij Double Click-gecertificeerd, waardoor wij – in samenwerking met een Double Click partner –  Double Click kunnen inzetten voor de grotere accounts.

DoubleClick logo

Waze

Sinds 2018 zijn wij Waze Gecertificeerd en kunnen wij klanten adviseren en ondersteunen met het adverteren binnen één van de grootse navigatieplatformen ter wereld: Waze!

Waze certified badge

Microsoft Advertising/Bing Partner

Uiteraard zijn wij als voormalig ‘SEM-agency’ ook Bing Accredited Partner (tegenwoordig Microsoft Advertising Partner). Bij het ‘search gedreven’ adverteer netwerk van Bing/Yahoo behalen wij voor onze klanten al sinds 2004 extra bereik en traffic voor lage kosten. We zijn regelmatig in contact met Bing Nederland, zij houden ons op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Onze SEA Consultants zijn Bing gecertificeerd. Bekijk hier de partnerpagina van BlooSEM.

Microsoft Advertising badge 2019

Copernica Partner

Sinds december 2015 zijn wij Copernica Partner en hebben wij kennis en kunde opgebouwd met de Copernica Marketing Software ten behoeve van geavanceerde email marketing projecten. Een aantal van onze werkBIJen is gecertificeerd als Advanced Copernica gebruiker.

In 2016 was BlooSEM zelfs genomineerd als Best Newcomer! Voor diverse klanten en ook voor onze eigen nieuwsbrief, de BlooBuzzz, gebruiken wij Copernica. Bekijk hier de partnerpagina van BlooSEM.

Copernica-registered-partner-logo
nominee-best-newcomer-copernica

Affiliate Partner

Awin (voorheen Zanox) is één van de grootste affiliate netwerken van Nederland. BlooSEM werkt al jaren samen met Awin en beheert onder andere de programma’s voor onder andere Simyo en Play van KPN. Meer weten over affiliate marketing en het opstarten van een programma? Neem contact op!

awin-partner

Klipfolio partner

Klipfolio is een dashboarding tool waarmee we custom dashboards maken voor onze klanten. Deze dashboards zijn volledige gepersonaliseerd en real-time. BlooSEM is Certified Klipfolio expert en kent alle ins en outs van deze tool.

klipfolio-expert-badge

Daan-promovenster

 Ook op zoek naar een partner op het gebied van online marketing? Neem contact op met Daan!