Accreditaties

Accreditaties

BlooSEM is een kennisgedreven digital performance marketingbureau. Wij houden ons hoge kennis en kunde niveau continu op peil.

Onze consultants moeten verplicht 10% van hun tijd besteden aan kennisvergaring, kennisdeling en persoonlijke en team ontwikkeling.

Wij hechten dan ook veel waarde aan accreditaties van digital autoriteiten waar we dagelijks mee samenwerken. Daarmee waarborgen wij de hoge kwaliteit van onze consultants en de performance van ons werk!

blank

Google Partner

Google Partners zijn digital marketingbureaus die gecertificeerd zijn door Google. Als Google Partner van het eerste uur werken wij intensief met Google samen en zijn wij als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Met regelmaat krijgen wij speciale trainingen van Google en mogen wij als eerste in Nederland bèta versies van nieuwe advertising producten testen.

BlooSEM is Premier Google Partner; een bureau met een hoog kennisniveau, met meerdere gecertificeerde consultants, op meerdere Google producten. Onze specifieke Google-certificeringen zijn: Search, Display, Mobile, Video (YouTube), Shopping en Analytics. Bekijk hier de Google partnerpagina van BlooSEM.

blank

Social Advertising – Facebook Blueprint

Wij hebben specifieke kennis over de belangrijkste kanalen in Social Advertising. Zo hebben wij – naast jarenlange praktijkervaring – de Facebook Blueprint certificering. Via Facebook is het ook mogelijk om op Instagram te adverteren. Dit doen wij voor diverse consumentenmerken. Ook campagnes op LinkedIn, Twitter, Snapchat, Pinterest en YouTube behoren tot onze Social Advertising mogelijkheden.

blank

DoubleClick

Tevens zijn wij DoubleClick-gecertificeerd, waardoor wij – in samenwerking met een DoubleClick partner – DoubleClick kunnen inzetten voor omvangrijke accounts.

blank

Microsoft Advertising Partner

Wij zijn, als voormalig ‘SEM-agency’, uiteraard ook Microsoft Advertising Partner. Bij het ‘search gedreven’ adverteernetwerk van Bing/Yahoo! behalen wij voor onze klanten al sinds 2004 extra bereik en traffic. Wij staan regelmatig in contact met Microsoft Nederland en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Bekijk hier de partnerpagina van Microsoft Advertising in Nederland.

BlooSEM Microsoft Partner 2022

Affiliate Partner

Awin (voorheen Zanox) is één van de grootste affiliatenetwerken van Nederland. BlooSEM werkt al jaren samen met Awin en beheert de programma’s voor onder andere Simyo. Meer weten over affiliate marketing en het opstarten van een programma? Neem contact op!

blank

Spotler Partner

BlooSEM is al jaren een gecertificeerde partner van Spotler op het gebied van e-mailmarketing automation. We werken nauw samen en de lijnen zijn kort. Een aantal BlooSEM’ers is gecertificeerd in Product Training en E-mail Automation. Bekijk hier de partnerpagina van BlooSEM.

Spotler partner

Copernica Partner

Sinds december 2015 zijn wij Copernica Partner en hebben wij kennis en kunde opgebouwd met de Copernica Marketing Software ten behoeve van geavanceerde e-mailmarketing projecten. Een aantal van onze consultants is gecertificeerd als Advanced Copernica gebruiker.

In 2016 was BlooSEM zelfs genomineerd als Best Newcomer! Bekijk hier de partnerpagina van BlooSEM.

blank
blank

Ook profiteren van BlooSEM’s hoge expertise niveau?
Contact Daan!