Accreditaties BlooSEM

Als online performance marketingbureau hechten wij veel waarde aan accreditaties. We houden onze kennis op peil, zodat wij de kwaliteit van onze consultants kunnen waarborgen. En daarmee de kwaliteit van de online marketingcampagnes van onze klanten. BlooSEM is door diverse online autoriteiten geaccrediteerd en mede daardoor een zeer kundige partner. Al 16 jaar vooruitstrevend!

Google Partner

Google Partners zijn online marketingbedrijven die gecertificeerd zijn door Google. BlooSEM heeft Google gecertificeerde specialisten in huis in de verschillende online marketingdisciplines. Als Google Partner werken wij rechtstreeks samen met Google, waardoor we als eerste op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen. Ook mogen wij als eerste beta versies van nieuwe producten testen. Wij krijgen met regelmaat speciale (product)trainingen van Google waardoor we altijd goed geïnformeerd zijn.

BlooSEM Premier Google Partner

BlooSEM is een Premier Google Partner; we zijn een bureau met een hoog kennisniveau, met meerdere gecertificeerde consultants. We beheren een substantieel portfolio van Ads (voorheen Adwords)-campagnes en boeken goede resultaten.

Tevens zijn onze Online Marketing Consultants in het bezit van individuele Google-certificeringen van verschillende disciplines; Search, Display, Mobile, Video (YouTube advertising), Shopping en Analytics. Wij hebben tevens de Mobile Sites certificering; een speciaal examen over mobile site optimalisatie (zowel op het gebied van CRO als sitespeed). Onze consultants kunnen inhoudelijk goed advies geven aan webbouwers van onze klanten​. Door onze uitgebreide ervaring met online advertising weten wij ook synergie te realiseren met organische vindbaarheid (SEO) in Google. Bekijk hier de partnerpagina van BlooSEM.

Social Advertising – Facebook Blueprint

Wij hebben specifieke kennis over de belangrijkste kanalen in Social Advertising. Zo hebben we – naast jarenlange praktijkervaring – de Facebook Blueprint certificering. Via Facebook is het ook mogelijk om op Instagram te adverteren, dit doen we voor diverse consumentenmerken. Ook (B2B) campagnes op LinkedIn behoren tot onze Social Advertisingmogelijkheden.

Facebook blueprint certified buying professional

DoubleClick

Tevens zijn wij Double Click-gecertificeerd, waardoor wij – in samenwerking met een Double Click partner –  Double Click kunnen inzetten voor de grotere accounts.

DoubleClick logo

Waze

Sinds 2018 zijn wij Waze Gecertificeerd en kunnen wij klanten adviseren en ondersteunen met het adverteren binnen één van de grootse navigatieplatformen ter wereld!

Waze certified badge

Microsoft Advertising/Bing Partner

Wij zijn, als voormalig ‘SEM-agency’, uiteraard ook Bing Accredited Partner (tegenwoordig Microsoft Advertising Partner). Bij het ‘search gedreven’ adverteernetwerk van Bing/Yahoo behalen wij voor onze klanten al sinds 2004 extra bereik en traffic voor lage kosten. We zijn regelmatig in contact met Bing Nederland. Zij houden ons op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Onze SEA Consultants zijn Bing gecertificeerd. Bekijk hier de partnerpagina van BlooSEM.

Microsoft Advertising badge 2019

Copernica Partner

Sinds december 2015 zijn wij Copernica Partner en hebben wij kennis en kunde opgebouwd met de Copernica Marketing Software ten behoeve van geavanceerde emailmarketing projecten. Een aantal van onze werkBIJen is gecertificeerd als Advanced Copernica gebruiker.

In 2016 was BlooSEM zelfs genomineerd als Best Newcomer! Voor diverse klanten en ook voor onze eigen nieuwsbrief, de BlooBuzzz, gebruiken wij Copernica. Bekijk hier de partnerpagina van BlooSEM.

Copernica-registered-partner-logo
nominee-best-newcomer-copernica

Affiliate Partner

Awin (voorheen Zanox) is één van de grootste affiliatenetwerken van Nederland. BlooSEM werkt al jaren samen met Awin en beheert de programma’s voor onder andere Simyo. Meer weten over affiliate marketing en het opstarten van een programma? Neem contact op!

awin-partner

Klipfolio partner

Klipfolio is een dashboarding tool waarmee we custom dashboards maken voor onze klanten. Deze dashboards zijn volledige gepersonaliseerd en real-time. BlooSEM is Certified Klipfolio expert en kent alle ins en outs van deze tool.

klipfolio-expert-badge

Daan-promovenster

    Ook op zoek naar een partner op het gebied van online marketing? Neem contact op met Daan!