Google Analytics 4 Training door Timo met 3 personen op de achtergrond en scherm

Training op locatie

Training op Locatie

Leer van een ervaren digital marketingbureau
en pas de opgedane kennis gelijk toe!

De BlooCademy trainingen op locatie helpen je overzicht en controle te krijgen over je eigen digital marketingactiviteiten. Naast kennis over actuele ontwikkelingen binnen bijvoorbeeld Google Analytics 4 (GA4), Zoekmachineoptimalisatie (SEO), SEA of Social Advertising, ga je in de trainingen zelf concreet aan de slag; hands-on met direct resultaat! Elke training wordt op maat gemaakt zodat je zeker weet dat de training aansluit bij jouw wensen.

blank
blank

GOOGLE ANALYTICS 4 TRAINING

Datum in overleg – Heb jij moeite met het ontdekken van alle mogelijkheden in Google Analytics 4 sinds Universal Analytics ermee is opgehouden? Ben je nog te lang aan het zoeken naar de juiste rapporten en filters? Dan is deze training perfect voor jou! We gaan in jouw GA4 duiken zodat je gelijk dingen kunt aanpassen en beter kunt inrichten.

LINKEDIN OF SOCIAL TRAINING

Datum in overleg – Weet jij eigenlijk hoe je social media optimaal kunt inzetten? Wat zijn alle mogelijkheden voor LinkedIn, Facebook en TikTok. Met deze training nemen we je mee in de verschillende social media kanalen en hoe je die voor meer dan alleen vacatures kunt inzetten. Denk aan waarom je bijv. LinkedIn het beste voor B2B kunt inzetten.

BLOOCAMP: TRAINING OP MAAT

Datum in overleg – Wil je alle aandacht voor de digitale kansen in jouw branche? De laatste online kennis en kunde op maat? Je specifieke online concurrentieveld onder de loep nemen? Wil je graag een training op meerdere gebieden omdat je overal kennis van kunt gebruiken? Kies dan voor maatwerk: BlooCamp! Dit kan een combinatie van meerdere trainingen zijn.

LinkedIn Training door collega Lisa met blauwe achtergrond
VOOR WIE ZIJN ONZE TRAININGEN?

Door de praktische insteek zijn de trainingen het meest geschikt voor marketeers en communicatie professionals die direct kennis kunnen toepassen, werkzaam bij midden- en grootbedrijf.

WIE GEVEN ONZE TRAININGEN?

De trainers zijn allen ervaren digital marketing consultants van BlooSEM. Zij kennen en beheersen de laatste nieuwtjes. Zij delen graag hun praktijkervaringen, niet alleen de successen, ook de learnings.

WAT KOST EEN TRAINING?

Een training op locatie is aan te vragen vanaf €999,- (ex btw). Afhankelijk van het aantal deelnemers en de locatie.

Waarom BlooCademy?

Wil je up-to-date blijven in digital marketing? Ontdek de ‘BlooCademy’ van BlooSEM:

  • Onze trainingen zijn al vanaf 1 persoon te boeken
  • Elke training is op maat gemaakt
  • Begeleiding door ervaren digital marketing consultant
  • Interactieve trainingen, hands-on
  • De nieuwste kennis en updates toegepast in jouw training
  • Achteraf de training te ontvangen als naslagwerk
Google Analytics 4 Training door Timo met 3 personen op de achtergrond en scherm

Ik heb interesse in een BlooCademy