SEO BlooCamp

Een SEO Incompany training op maat; alle aandacht voor jou en je bedrijf!

Voor welke uitdaging staan jullie?

Meer bezoekers

Heel Nederland heeft toegang tot het internet. Grote kans dat ook jouw doelgroep zich oriënteert of zelfs aankopen doet via het internet. Ook een grote kans dat ze hiervoor zoekmachines als Google en Bing gebruiken. Belangrijk dus dat je hier goed zichtbaar bent! Samen kijken we hoe we jouw website hoger op de resultatenpagina van zoekmachines krijgen en je zo meer relevante bezoekers genereert.

SEO Techniek

Bij het bouwen van een website komt een hoop techniek kijken. Dat een website er mooi uitziet voor een bezoeker wil nog niet zeggen dat deze er ook mooi uitziet voor een zoekmachine. Welke stukjes techniek zijn nou écht belangrijk om beter gevonden te worden en welke kun je beter links laten liggen? Leer alle waarheden en mythes van de SEO techniek.

Starten met SEO

Trefwoordanalyse, content marketing, linkbuilding, domein autoriteit…Zoekmachine optimalisatie is een doolhof van factoren en het is best lastig om te bepalen waar je nou moet beginnen. Tijdens een BlooCamp bepalen we samen wat voor jou het ideale startpunt is en hoe je hier in de toekomst op voort kunt borduren. We helpen je op weg en stomen je klaar voor de toekomst!