“BlooSEM is een bedrijf waar wij graag mee samenwerken. Afspraken worden uitstekend nageleefd en er zijn geen onaangename verrassingen. Gedurende onze samenwerking zien we de online business steeds verder groeien en komen we steeds dichter bij het door ons gewenste resultaat. Zeer gedreven personeel dat zicht uitstekend inleeft.”

Brouwers Marketing

Brouwers Marketing bestaat sinds 2008 en is opgericht door Hanneke en Lambert Brouwers. Naar aanleiding van eigen positieve ervaringen met magneetsieraden, besloten zij Energetix-distributeur te worden. Energetix magneetsieraden zijn sieraden met daarin één of meerdere neodymium-magneten verwerkt. Deze magneten stimuleren de doorbloeding en hebben een positieve bijdrage aan allerlei verschillende lichaamsklachten.

Diensten

brouwersmarketing.com
brouwersmarketing.energetix.tv

Klant sinds 2015

  • Online Marketing Consultancy;
    website advies, landingspagina’s
  • SEA; Google.nl, Google.be, Bing.nl
  • Facebook Advertising

Samenwerking

BlooSEM heeft aanbevolen bij de ontwikkeling van een nieuwe website aparte landingspagina’s te maken voor de belangrijkste, veel gezochte zoekwoorden in de SEA campagne. De SEA campagne is vanaf het begin aan veel dynamiek onderhevig maar zorgt inmiddels doorlopend voor bestellingen in de webshop. De familie Brouwers is een zeer ervaren, ondernemende familie, maar online is zij nog aan het pionieren. BlooSEM helpt stap voor stap de online groei beheersbaar te houden.

Energetix is een wereldwijd verkocht merk en Brouwers Marketing wil graag haar distributeurschap internationaal uitbouwen. Daartoe verzorgde BlooSEM een verkennend marktonderzoek. Begin 2016 zijn de activiteiten voor België uitgerold en binnenkort hopen we daar diverse veelbelovende landen aan toe te voegen.

Resultaten

  • Gestage groei in traffic naar site en landingspagina’s
  • Versterking merknaam Energetix en de positie van Brouwers Marketing
  • Stabiele aanwas webshop bestellingen