fbpx
Elffers Career Management

Elffers Career Management

Elffers Career Management

Fijne samenwerking, ze luisteren goed, verdiepen zich goed in onze business en voelde me erg begrepen in onze problematiek en doelen. Ze kunnen heel makkelijk schakelen op het kennisniveau van de medewerkers met wie ze te maken hebben, leggen duidelijk uit hoe alles werkt.

Caroline Karreman
Communicatie Manager - Elffers Career Management

Elffers Career Management

Elffers is een Career Management bureau die executives en professionals begeleiden bij hun loopbaan. Met hun unieke ‘Career Boost’ programma helpen zij werkenden met hun loopbaanvragen en maken hen bewust van hun drijfveren, talenten en ambitie.

BlooSEM heeft samen met Elffers een See, Think, Do, Care-strategie traject doorlopen. Allereerst werd de huidige stand van zaken bekeken middels een SEO-scan, een social-scan en een SEA-scan van de campagnes. Hoe presteerden deze kanalen, wat leverden ze op? Vervolgens werd in een aantal sessies het model besproken en voor de situatie van Elffers ingevuld. De volgende stap is de uitvoering ervan, die grotendeels bij Elffers zelf ligt. Wel werd in een tweetal BlooCamps werden specifieke kanalen onder handen genomen en volgens de strategie ingevuld. Momenteel evalueren we de toegepaste See, Think, Do, Care strategie en ondersteunen we Elffers bij hun nieuwe website. Uiteraard wordt daarvoor ook de Google Analytics en Google Tag Manager inrichting voor verzorgd.

  • Uitgewerkte See, Think, Do, Care strategie
  • Geoptimaliseerd LinkedIn Advertising account
  • Geoptimaliseerde Google Display campagnes
  • Verhoogde Usability elffers.nl

blank

Ook op zoek naar een partner op het gebied van digital marketing? Contact Daan!