fbpx
Equipo Voetbalreizen

Equipo Voetbalreizen

Equipo Voetbalreizen

BlooSEM komt met ideeën en adviezen nog vóór je er zelf aan denkt.

Marlies Nillessen
Online Marketing Manager Equipo Voetbalreizen
blank

Equipo Voetbalreizen

Equipo Voetbalreizen biedt compleet verzorgde voetbalreizen aan naar alle favoriete Europese voetbalcompetities en -clubs. Er kan direct eenvoudig online geboekt worden. Dit is inclusief vliegticket, hotel en wedstrijdkaart. Betrouwbaar adres voor elke voetballiefhebber!

Equipo Voetbalreizen speelt zelf ook in een zware competitie. Om haar ambitieuze doelen te halen heeft zij in de transferperiode BlooSEM een contract aangeboden. Na meerdere strategische en tactische besprekingen met het team zijn de lijnen uitgezet en is direct de aanval gekozen. Door sluwe display remarketing is het merk Equipo Voetbalreizen inmiddels een vaste basisspeler geworden en met conversiegedreven SEA campagnes en Facebook advertising is het ‘doelsaldo’ flink gestegen.

BlooSEM fungeert als ‘speler-coach’, heeft Web Analytics en Google Tag Manager geïmplementeerd en bewaakt de resultaten vanuit een management dashboard. Het teamwork van Equipo Voetbalreizen en BlooSEM heeft dit seizoen tot mooie resultaten geleid. Kwestie van tijd dat dit team kampioen wordt!

  • Verdubbeling CTR%
  • +400% conversies (=boekingen) op jaarbasis
  • Dalende kosten per conversie
  • Groei online vindbaarheid
  • Groei online merkbekendheid
blank

Ook je digital performance verbeteren?
Maak kennis met BlooSEM, contact Daan!