“Bij BlooSEM ervaar ik echte gedrevenheid en betrokkenheid”

Rolf van Berkel
Directeur eigenaar Kubus
Bloosem Referentie Kubus

Kubus Opslag

Kubus Opslag is een landelijk opererende aanbieder van opslagruimte voor particulieren en bedrijven. Van mini opslag tot grote opslagruimtes, altijd ruimte voor de klant.

Diensten

www.kubus-opslag.nl

Klant 2009 – 2014

Samenwerking

Kubus schakelde BlooSEM in om de marketingstrategie mede te bepalen voor het opzetten en uitrollen van een partnernetwerk. Bij de uitvoering is een breed pakket aan online performance marketingdiensten ingezet. Door optimaal gebruik te maken van de laatste adverteer features van Bing en Google (o.a. regiotargeting en form extensies) en door de slimme inzet van doelgroepspecifieke landingspagina’s hebben wij het marktaandeel weten te vergroten in een krimpende en sterk competitieve markt.

Niet alleen de conversie op de site is sterk verbeterd, ook door de inzet van ons eigen, geavanceerd LeadManagement systeem is de conversie op de offerte-aanvragen enorm verbeterd. Het LeadManagement systeem biedt transparantie van start tot finish in het marketing en salesproces. Door professionele aansturing van de sales binnendienst (“leads altijd met spoed terugbellen“) piekte de conversie van lead naar klant met regelmaat boven de 50%.

Resultaten

  • in 5 jaar 500% groei in aantallen offerte aanvragen op jaarbasis
  • stabiele, acceptabele kostprijs per lead
  • van 4 filialen naar een netwerk van 40
  • van regionale, Randstedelijke speler naar landelijke dekking
  • slim verdienmodel door doorverkoop van leads binnen netwerk