BlooSEM wederom in de Emerce100

BlooSEM wederom in de Emerce100

Home » BlooSEM wederom in de Emerce100

BlooSEM wederom in de Emerce100

Voor het derde jaar op rij behoort BlooSEM tot de beste Digital Marketingbureaus van Nederland! We krijgen een 5-sterren waardering, waarmee we een mooie plaats innemen bij de beste bedrijven in e-business. Naast de gemiddelde waardering van BlooSEM’s klanten bij FeedbackCompany – een ruime 9 – is dit een fantastische erkenning voor ons werk. Natuurlijk dank aan al onze trouwe opdrachtgevers; een mooie, gezamenlijke performance!

EmerceTop100_BIJ

BlooSEM – Groot geworden door klein te blijven
De Emerce100 geeft een concreet overzicht van de beste dienstverleners in e-business in Nederland. Het onderzoek is gebaseerd op 1.481 respondenten. Dit zijn lezers van Emerce en beslissers bij organisaties die gebruik maken van e-business diensten. Denk aan media agencies, softwareleveranciers, fulfilment partijen en crowdfunders. Er zijn vijf hoofdgebieden te onderscheiden: Bureaus, e-business services, Media & Advertising, Software en Venture. Binnen deze hoofdgroepen zijn type dienstverleners verder gesplitst. BlooSEM staat in de categorie Digital Marketingbureaus klein; tot 25 werknemers en €1 miljoen omzet. Wederom een mooie getuigenis dat BlooSEM groot is geworden door klein te blijven!

Totstandkoming Emerce100 2021
De lijst is een kwantitatief imago-onderzoek van online autoriteit Emerce in samenwerking met onderzoeksbureau Motivaction. Er zijn dit keer maar liefst 998 bedrijven beoordeeld, maar let op, slechts 534 bedrijven hebben voldoende beoordelingen gehad. De beoordelingscriteria zijn kennis, prijs-kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Tevens is de Net Promoter Score (NPS) van een bedrijf meegenomen in de beoordeling. Dus ook qua klanttevredenheid en loyaliteit zit het wel snor bij BlooSEM!

Emerce bedankt en graag tot in 2022!

blank

Ook voorop lopen met Top100 bureau BlooSEM?
Contact Daan!